(ВІДЕО) Вифлеємський Вогонь Миру, який подорожує від країни до країни, отримали прикордонники на сході України

НАЗАД
25 грудня 2020 11:42

Вітаємо усіх правовірних з Різдвом Христовим! Нехай Вифлеємська зірка захищає від негараздів ваші родини. Щоб у ваших домівках завжди панували любов, мир та затишок.

У рамках міжнародної щорічної акції «Вифлеємський Вогонь Миру» до Різдва Христового, яке сьогодні святкують християни західного обряду, народна депутатка України, секретарка Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Соломія Бобровська відвідала Маріупольський загін Морської охорони Держприкордонслужби. Вона передала персоналу загону символічний Вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа, а також побувала на борту корабля Морської охорони «Донбас».

А до управління Луганського прикордонного загону днями завітали представники Національної скаутської організації України «Пласт» та командування Об’єднаних сил, вони теж передали прикордонникам Вифлеємський Вогонь Миру.

Отримав священний вогонь з рук капелана Об'єднаних сил отця Дмитра і персонал Краматорського прикордонного загону. Вогонь одразу доставили до каплички, де капелан Краматорського загону отець Микола помолився за мир на українській землі.

Священний вогонь доставлено також до підрозділів, які охороняють державний кордон з країною агресором та виконують завдання на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил. Частинка Вогню Миру горить на кожній позиції, у кожному бліндажі.

Варто зауважити, що Вифлеємський Вогонь Миру – це подія, яка об’єднує всі країни. Палаючий вогник символізує очікування в період посту, повну жертовність. Світло є символом тепла, миру та злагоди, а також душевного спокою, любові до людей і до світу.

На відео привітання від капелана Краматорського прикордонного загону отця Миколи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси